Superhelppo jälkkäri! Pullapanzanella tekee kuivahtaneesta pitkosta herkkua - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Superhelppo jälkkäri! Pullapanzanella tekee kuivahtaneesta pitkosta herkkua

Kun kesäkeittiöstä löytyy pätkä pullapitkoa, on helpon jälkkärin vuoro. Tämä herkku on saanut inspiraationsa italialaisesta panzanella-salaatista.

Parhaat päivänsä nähnyt pullapitko sopii ihanasti panzanellan tyyliseen jälkkäriin.­

8.8. 8:00

Oheinen jälkiruoka on kaukaista sukua italialaiselle panzanella-leipäsalaatille. Sen jälkiruokaversiossa käytetään leivän sijaan pullapitkoa ja kastikkeen virkaa toimittaa pehmeä ja helppo tuorejuustovaahto.

Klassisten pullajälkkäreiden, kuten pullavanukkaan ja köyhien ritareiden tapaan tähänkin jälkiruokaan sopii kuivahtanut, parhaat päivänsä nähnyt pullapitko. Kun viipaleet grillaa tai pariloi, sipaisee voilla ja leikkaa kuutioiksi, niistä herkullisia sattumia jälkkäriin.

Pullapanzanellaan sopivat yhtä hyvin niin mansikat, mustikat kuin vadelmatkin.

Kun pyöräytät ne sokerilla maustetussa sitruunamehutilkassa, saat ne mehustumaan sopivasti jälkiruokaa varten.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit