Mehukas burgeripihvi valmistuu lampaasta – mausta pihvit intialaisittain - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Mehukas burgeripihvi valmistuu lampaasta – mausta pihvit intialaisittain

Lammasburgerissa maistuvat intialaisesta keittiöstä tutut maut.

Julkaistu: 1.8. 8:00

Lammaspihvi saa seurakseen punajuuritsatsikia ja mangochutneyta.

Jos kaipaat vaihtelua burgereihisi, kokeile tätä reseptiä.

Pihvi tehdään karitsanjauhelihasta, joka maustetaan kaupan tandooritahnalla ja juustokuminalla. Muista ottaa jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen maustamista ja kypsennystä.

Jauhelihasta muotoillaan neljä pihviä. Jos sää sallii, kypsennä pihvit kuumassa grillissä ja pidä kansi kiinni.

Käännä pihvit lastalla, kun niiden pinta pisaroi reilusti. Pihvi on valmis, kun pinta pisaroi jälleen. Paistamisessa kestää kolmisen minuuttia per puoli. Voit antaa pihvien vetäytyä hetken foliossa ennen syömistä.

Sämpylöiden väliin lastataan lammaspihvien lisäksi punajuurella tuunattua tsatsikia, mangochutneyta, salaattia ja punasipulia.

Löydät ohjeen Soppa365:sta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit