Unohda kermainen kalakeitto! Tämä helppo soppa on kevyt ja todella herkullinen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Unohda kermainen kalakeitto! Tämä helppo soppa on kevyt ja todella herkullinen

Kun kalapalat marinoidaan sitruunalla ja lisätään keittoon vasta lopuksi, ne pysyvät mehevinä eivätkä murustu.

Sitruunamarinoitu kirjolohi tekee tomaattisesta kalakeitosta ekstrahyvää.­

3.8. 7:00

Vähän viileämpänä kesäpäivänä maistuu kalakeitto. Eikä mikä tahansa soppa, vaan ihanan kevyt ja lämmittävä tomaattipohjainen keitto.

Tämän keiton valmistuksessa olennaista on, että kalat lisätään joukkoon vasta lopuksi, jolloin ne pysyvät mehevinä. Kalapalat esikypsennetään cevichestä tuttuun tapaan marinoimalla ne sitruunamehutilkassa. Samalla ne saavat raikkaan maun.

Tomaattiliemen mausta vastaavat puolestaan valkosipuli ja varsiselleri, jotka kuullotetaan kunnolla kattilan pohjalla ennen muiden ainesten lisäämistä.

Kymmenen minuutin haudutuksen jälkeen on kalojen vuoro. Sitten keittoa ei tarvitsekaan enää keittää, vaan sen voi nostaa pöytään hautumaan hetkeksi ja odottamaan ruokailijoita.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit