Kastike, joka tekee broilerista todella mehukkaan - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kastike, joka tekee broilerista todella mehukkaan

Broilerinkoivet muhivat mehukkaiksi jogurttikastikkeessa.

Viimeistele jogurttikana limelohkoilla ja tuoreella korianterilla.­

27.7. 7:00

Tutut broilerinkoivet upotetaan nyt jogurttikastikkeeseen, joka on reilun inkiväärinen ja maultaan itämainen.

Muista ottaa broilerin huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruuanvalmistusta. Pyyhi koivet kuiviksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Ruskista koivet uunin kestävällä pannulla tai padassa kuumassa öljyssä nahkapuoli alaspäin.

Seuraavaksi koivet siirretään hetkeksi syrjään ja sen jälkeen samalla pannulla valmistetaan jogurttikastike. Koivet upotetaan kastikkeeseen paistopinta ylöspäin ja pannulle lisätään sen verran vettä, että koivet peittyvät.

Jogurttibroileri kypsyy uunissa noin tunnin ajan. Lopuksi kastike suurustetaan liedellä ja joukkoon lisätään tölkillinen valutettuja kikherneitä.

Tarjoa jogurttibroileri esimerkiksi riisin, kuskusin tai pitaleivän kanssa. Ohjeen löydät Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit