Ihanan helppo voileipäkakku – ja niin herkullinen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ihanan helppo voileipäkakku – ja niin herkullinen

Helposta vegaanisesta voileipäkakusta saa kymmenen mehevää palaa.

Julkaistu: 29.5. 7:00

Valmistuvat ovat kakkunsa ja kuohuvansa ansainneet! Voileipäkakku sopii mainiosti tämän kevään pieniin juhliin.

Vaikka tänä keväänä ei järjestetäkään isoja juhlia, pöytään voi silti rakennella voileipäkakun. Suolainen kakku maistuu monelle makeaa paremmin ja sopii mainiosti kuohuvan seuraan.

Oheinen voileipäkakku saa mehevyytensä kahdesta tahnasta: valkopapuhummuksesta ja sitruunalla maustetusta tuorejuustotäytteestä. Kaurapohjaisen tuorejuuston ansioista kakku on vegaaninen.

Täytteiden väliin ripotellaan myös yrttiseosta, joka antaa kakkuun keväisen maun.

Voit täyttää kakun päivää ennen tarjoamista ja kääräistä sen voipaperiin jääkaappiin, niin se on tarjoiluvaiheessa parhaimmillaan. Helppo viimeistely syntyy sipaisemalla pintaan molempia täytteitä ja koristelemalla pinnan versoilla.

Ohjeen löydät Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit