Herkulliset ja nopeat lehtikaalikääryleet valmistuvat puolessa tunnissa - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Herkulliset ja nopeat lehtikaalikääryleet valmistuvat puolessa tunnissa

Puolukat ovat lehtikaalikääryleille hyvä pari.

Julkaistu: 24.5. 8:00

Tekeekö mieli kaalikääryleitä mutta aikaa on vähän? Kokeile lehtikaalikääryleitä.

Pikaiset kaalikääryleet tehdään lehtikaalista.

Niiden täytteeseen ei tule riisiä vaan couscousia. Kun couscous on turvonnut, joukkoon lisätään jauheliha, turkkilaista jogurttia, kananmuna ja mausteeksi juustokuminaa ja pippuria myllystä.

Lehtikaalin keskellä kulkeva lehtiruoti leikataan pois niin, että lehti jää mahdollisimman ehjäksi.

Laita lehdelle runsas ruokalusikallinen täytettä, käännä lehden reunat täytteen päälle ja rullaa tiukaksi kääröksi. Sulje kääröt puutikulla, jotta ne pysyvät kasassa.

Kääröjä paistetaan voissa ensin kovalla lämmöllä pari minuuttia ja sitten miedolla lämmöllä 8–10 minuuttia. Paistamisen aikana kääryleitä valellaan helpolla valeluliemellä eli hunajalla maustetulla lihaliemellä.

Katso ohje Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit