Kokkaa täytettyjen paprikoiden sijaan täytetyt kesäkurpitsat - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kokkaa täytettyjen paprikoiden sijaan täytetyt kesäkurpitsat

Kesäkurpitsapannu valmistuu yhdessä astiassa.

Valitse pannuruokaan pienet ja kiinteät kesäkurpitsat.­

17.5.2020 8:00

Kesäkurpitsa-härkispannu on näppärä ruoka: täytetyt kesäkurpitsat ja lisukekvinoa valmistuvat yhdessä ja samassa astiassa.

Kesäkurpitsat halkaistaan, niiden pehmeä sisus kaavitaan talteen ja sitten ne ovat valmiita täytettäviksi. Täytteeseen tulee kesäkurpitsojen sisusta, sipulia, härkistä sekä tomaattipyreetä ja se maustetaan juustokuminalla ja sitruunankuorella.

Kun kurpitsat on täytetty, pannulle lisätään kasvisliemi ja kvinoa. Kesäkurpitsanpuolikkaat nostetaan kvinoan päälle kasariin.

Ruoka hautuu valmiiksi kannen alla noin 15–20 minuutissa. Käytä kokatessa astiaa, jossa on mahdollisimman tiivis kansi. Ilman kantta neste pääsee haihtumaan, eikä kvinoa kypsy.

Katso resepti Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit