Mehevät kalapihvit ovat helppoa arkiruokaa – tässä ohjeessa on kunnolla makua - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Mehevät kalapihvit ovat helppoa arkiruokaa – tässä ohjeessa on kunnolla makua

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Kalapihvit ovat mukavaa vaihtelua arkiruokiin.

6.4.2020 11:06

Rajatun budjetin arkiruoat voivat olla monipuolisia ja värikkäitä.

Maanantaina tehdään vanhaa kunnon kanamunakastiketta. Se maistuu esimerkiksi savukalan kanssa.

Tiistaina keitetään hernekeittoa. Ohjeessa on kesäohje tuoreista herneistä, mutta maistuva ja hyvin edullinen soppa valmistuu myös kuivatuista herneistä.

Keskiviikkona on vuorossa maukkaat, mausteiset kalapihvit. Ne voi valmistaa mistä tahansa vaaleasta kalasta. Itämaista makumaailmaa tuovat harissa ja raastettu appelsiininkuori.

Torstaina tehdään pastakastike soijarouheesta. Edullisesta proteiinilähteestä saa maukkaan, kermaisen kastikkeen.

Perjantaina paistetaan pannupihvejä. Herkullisen massan salaisuus on sinappi.

Katso lisää valmiita arkiruokalistoja täältä.

Maanantai

Savukalaa ja munakastike

Tiistai

Kesähernekeitto

Keskiviikko

Marokkolaisittain maustetut kalapihvit

Torstai

Soijarouhekastike pastalle

Perjantai

Pannupihvit ja muusia

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit