Nyt on herkullinen makaronilaatikko! Höystä fetalla ja kypsennä pellillä - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Nyt on herkullinen makaronilaatikko! Höystä fetalla ja kypsennä pellillä

Rakastettu klassikko muuttuu uudenlaiseksi pienellä tuunauksella.

Makaronilaatikko on aina varma valinta.

30.3.2020 7:00

Makaronilaatikko on monessa perheessä suosikin asemassa, eikä se oli mikään ihme.

Vielä paremman makaronilaatikon saat, kun teet sen uunipellillä – näin tuplaat ruuan parhaan osan eli pinnalta rapeat sattumat.

Peltimakaronilaatikossa ainekset levitetään voidellulle uunipellille tai leivinpaperin päälle.

Tässä versiossa on käytetty soijarouhetta. Kuiva soijarouhe turvotetaan ensin, jonka jälkeen se pääsee pannulle sipulien kanssa.

Maustettu soijarouhe sekoitetaan pastan ja juustoraasteen kanssa, ja päälle kaadetaan maito-kananmunaseos. Viimeiseksi silaukseksi laitetaan murusteltua fetaa ja puolitettuja kirsikkatomaatteja.

20 minuuttia uunissa, ja makaronilaatikon pinnasta tulee ihanan rapea. Tätä teet toistekin!

Katso peltimakaronilaatikon ohje Soppa365:sta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit