Juustokakun uudet kuviot! Leivo viikonloppuna ihana juustokakkukääretorttu - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Juustokakun uudet kuviot! Leivo viikonloppuna ihana juustokakkukääretorttu

Onko tässä uusi suosikkiherkkusi?

Onko tässä uusi suosikkiherkkusi?

Julkaistu: 27.3. 7:00

Tuorejuusto, sitruuna ja kaneli saavat kääretortun maistumaan aivan juustokakulta.

Joskus on hetkiä, jolloin tarvitaan herkkuja. Sellaisia, kuten juustokakkukääretorttu.

Se maistuu ihanalta, eikä se vaadi aktiivista tekemistä kuin puolisen tuntia.

Usein juustokakkujen pitää antaa tekeytyä jääkaapissa yön yli. Juustokakkukääretortun tekeytymistä ei tarvitse odotella niin kauan, vaan pari tuntia riittää.

Valmistus alkaa tietysti kakkupohjasta, joka paistuu uunissa valmiiksi alle kymmenessä minuutissa.

Kun olet ottanut kakkupohjan uunista, kumoa se puhtaalle leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu mantelijauhoa.

Irrota paistopaperi, mutta jätä se pohjan päälle ja peittele koko komeus puhtaalla leivinliinalla. Tämä vaihe on tärkeä siksi, että kun toimii näin, levy ei murene käärittäessä.

Valmista täyte, levitä kakkulevylle, kääri rullaksi ja laita herkku jääkaappiin tekeytymään.

Takaamme, että odotus palkitaan!

Katso ohje Sopasta.