Einesruokien klassikko! Tämä arkilaatikko on superhelppo tehdä itse - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Einesruokien klassikko! Tämä arkilaatikko on superhelppo tehdä itse

Tässä versiossa perunasoselaatikkoon lisätään pinaattia.

Julkaistu: 16.3. 12:03

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Arkiruokaviikon listalta löytyy muun muassa keittoja sekä helppo jauhelihapaistos.

Maanantaina valmistetaan sosekeittoa, johon voi käyttää esimerkiksi lehtikaalia. Tiistaina on vuorossa einesruokana tunnettu klassikko, jauheliha-perunasoselaatikko. Tässä versiossa siihen lisätään myös pinaattia.

Kesäkeitosta voi tehdä version myös ennen tuoreiden ainesten sesonkia. Tässä keskiviikon keitossa hyvää makua ja tuhdimpaa koostumusta saadaan savujuustosta.

Torstaina valmistetaan sitruuna-hernerisottoa.

Perjantaina on vuorossa jauhelihapaistos. Ohjeessa lisää ruokaisuutta tuodaan speltillä.

Maanantai

Lehtikaalisosekeitto

Tiistai

Jauheliha-peruna-pinaattisoselaatikko

Tässä versiossa perunasoselaatikkoon lisätään pinaattia.

Keskiviikko

Savujuustokesäkeitto

Torstai

Sitruuna-hernerisotto

Perjantai

Jauheliha-spelttipaistos