Yksinkertaista, edullista ja ihanaa kotiruokaa: Pannupihvit, muusia ja hölskykurkkuja - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Yksinkertaista, edullista ja ihanaa kotiruokaa: Pannupihvit, muusia ja hölskykurkkuja

Julkaistu: 24.2. 11:35

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Helmikuun viimeisellä viikolla tehdään ulkoilun jälkeen maistuvia ruokia.

Maanantaina tehdään lihapataa, jota maustetaan paprikalla. Pata kypsyy hitaasti, mutta on kaiken vaivan arvoinen. Tiistaina valmistetaan kevyttä, täytettyä kesäkurpitsaa, johon lisää ruokaisuutta saadaan fetasta.

Keskiviikkona keitetään herkullinen kalakeitto. Tähän soppaan lisätään pinaattia. Torstaina valmistetaan siskonmakkarapastaa, joka valmistuu vain vartissa.

Perjantaina herkutellaan pannupihveillä, perunamuusilla ja hölskykurkuilla, toiselta nimeltään mummonkurkuilla. Tämä ateria valmistuu 45 minuutissa.

Lisää valmiita, edullisia ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Liha-paprikapata

Tiistai

Täytetyt kesäkurpitsat

Keskiviikko

Pinaatti-kalakeitto

Torstai

Siskonmakkarapasta

Perjantai

Pannupihvit ja muusia