Maksimoi maku: Nämä lihapullat vievät kielen! - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Maksimoi maku: Nämä lihapullat vievät kielen!

Tomaattikastikkeessa haudutetut lihapullat maistuvat spagetin kanssa.

Julkaistu: 20.2. 7:00

Unohda korppujauhot! Mehevien ja maistuvien lihapullien salaisuus on feta.

Korppujauhot turpoamaan ja jauheliha joukkoon. Teetkö lihapullat aina samalla tavoin? Kokeile vaihteeksi versiota, joka päihittää perinteisen tyylin pyörykät mennen tullen.

Ideana on murustella jauhelihan joukkoon paketillinen fetajuustoa. Siitä lihapullat saavat paitsi makua, myös pehmeän herkullisen rakenteen. Koska massaan ei käytetä korppujauhoja, lihapullat ovat valmiita pannulle saman tien.

Fetan lisäksi lihapullissa maistuvat valkosipuli, kaprikset ja basilika. Koska kaprikset ja juusto sisältävät suolaa, voit halutessasi jättää lihapullista muun lisätyn suolan kokonaan pois.

Lihapullat ovat parhaimmillaan reilun kokoisiksi muotoiltuina, jolloin ne säilyttävät tomaattikastikkeessa hautuessaan mehevyytensä. Ohjeen löydät Soppa365:stä!