Eväsruoka, joka pitää nälän loitolla koko työpäivän - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Eväsruoka, joka pitää nälän loitolla koko työpäivän

Vegekulhoista saa helpon lounaan, jossa on mukana kaikki mitä päivään tarvitset.

Julkaistu: 12.2. 7:00

Helppo kulhoruoka kasataan tällä kertaa kuitupitoisista viljoista ja kasviksista.

Kaupan hyllyltä löytyy ilahduttavan paljon kotimaisia viljasta valmistettuja vaihtoehtoja riisille. Niiden mukana saa ruokaan paitsi makua, myös kuituja. Mikä parasta, tuotteiden kypsennysaika ei ole usein sen pidempi kuin riisinkään.

Tämä helppo kulhoruoka perustuu keitettyyn jyväsekoitukseen, joka maustetaan öljy-limettikastikkeella meheväksi. Voit tehdä kulhot varta vasten evääksi tai heti syötäviksi.

Jyvien päälle kasataan mausteöljyssä paistettua tofua sekä kasviksia. Voit vaihtaa tofun halutessasi kotimaiseen kaurasta valmistettuun vaihtoehtoon.

Kun annoksessa on sekä kuituja, proteiinia että hyviä rasvoja, se pitää nälän loitolla pitkään.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit