Tässä tulee joulun himotuin lehtitaikinaherkku – Pastél de nata ja joulutorttu yhdistyivät!

Joulutortun uusin versio on luumumarmeladilla täytetty lissaboninleivos.

Rapea lehtitaikinapohja, luumutäyte ja vaniljavanukasta. Luumuinen pastél de nata on joulutortun luksusversio.

26.12.2019 8:00

Portugalin-kävijät tietävät: harva leivonnainen herauttaa veden kielelle samalla tavoin kuin pastél de nata. Tämä rapeapohjainen, vaniljavanukkaalla täytetty leivos on parhaimmillaan uunituoreena.

Voit valmistaa leivonnaisia helposti myös kotikeittiössä muffinipellillä. Saat torttuun jouluisen maun kun lusikoit taikinapohjalle hieman luumumarmeladia ennen kuin lisäät päälle vaniljatäytteen.

Pohjat valmistuvat helposti tavallisista lehtitaikinalevyistä. Kun rullaat taikinan, leikkaat paloiksi ja kaulit sitten ohuiksi kiekoiksi, saat ne kohoamaan vuoissa kauniisti aidon pastél de natan tyyliin.

Katso ohje Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit