Mahtava, mausteinen uunilohi ja kinkkukiusaus, johon lisää hyvää makua tuo pieni lisäys - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Mahtava, mausteinen uunilohi ja kinkkukiusaus, johon lisää hyvää makua tuo pieni lisäys

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.

Uunilohta voi maustaa rohkeasti.

16.12.2019 11:39

Tällä viikolla virittäydytään jo joulutunnelmaan – muttei sentään vielä ruokien tasolla.

Maanantaina näet nautitaan herkullista teriyakilohta. Aasialaisittain maustettu uunilohi maistuu tuoreen salaatin tai riisin kanssa tarjoiltuna.

Tiistaina luvassa on chorizokeittoa, sillä mausteinen chorizomakkara sopii hyvin talviseen keittoon raaka-aineeksi. Väriä keittoon tuovat porkkana ja lehtikaali.

Keskiviikkona pekonipastaa tuunataan parsakaalilla ja paprikalla, torstaina taasen herkutellaan perinteisellä kaalikeitolla.

Klassikkolinjalla jatketaan myös loppuviikosta, kun ruokalistalla komeilee kinkkukiusaus, johon sinappi tuo ihanaa, hieman uutta makua.

Lisää valmiita ja edullisia arkipäivien ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Teriyakilohta

Tiistai

Chorizokeitto

Keskiviikko

Parsakaali-pekonipasta

Torstai

Kaalikeitto

Perjantai

Kinkkukiusaus

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit