Graavisiikatartar on joulun kalapöydän uusi suosikki - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Graavisiikatartar on joulun kalapöydän uusi suosikki

Jos joulupöytääsi kuuluu graavisiika, kokeile sitä vaihteeksi tartarin tapaan tarjottuna.

Graavisiikatartarissa on juuri sopivasti suolaisuutta, makeutta ja happoa.­

16.12.2019 7:18

Joulun kalapöydässä on usein monta erilaista vaihtoehtoa graavi- ja kylmäsavukaloja, mätiä ja sillejä. Hauskan lisän tarjoiluun saat, kun teet graavisiiasta mehevän tartarin ja tarjoat sen lusikoista vadilta. Jokainen voi poimia lusikan lautaselleen, jolloin tarjoilu pysyy siistinä ja tartaria riittää sopivasti jokaiselle.

Ideana on graavisuolata siika tavalliseen tapaan. Voit käyttää tartariin halutessasi myös valmiiksi suolattua siikaa.

Tarjoilua varten kala hienonnetaan pieniksi kuutioiksi ja joukkoon sekoitetaan hieman sitruunaa, vaaleaa siirappia, sinappia ja punasipulia. Kun tartar on annosteltu valmiiksi, sen voi koristella siianmädillä.

Tarjoa tartar muiden joulukalojen ja pienten, kiinteiden keitettyjen perunoiden kanssa.

Ohjeen löydät Soppa365:stä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit