Ihana juustopasta! Roomalainen klassikko raikastuu rucolalla - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Ihana juustopasta! Roomalainen klassikko raikastuu rucolalla

Haarukka kouraan! Rucola-juustopasta on parhaimmillaan höyryävän kuumana.

Haarukka kouraan! Rucola-juustopasta on parhaimmillaan höyryävän kuumana.

Julkaistu: 1.12. 7:00

Klassisessa juustopastassa on vain vähän aineksia, mutta sitäkin parempia. Pippurinen rucola sopii täydellisesti muihin makuihin.

Oletko maistanut cacio e pepe -pastaa? Roomalaisessa klassikkopastassa on intensiivinen maku ja koukuttavan kermainen koostumus.

Maun salaisuus piilee paahdettujen mustapippurien ja pecorino-juuston yhdistelmässä. Paljon muuta ei pastaan tarvitakaan, sillä kastike valmistuu liuottamalla hienoksi raastettu juusto pariin desilitraan kiehuvan kuumaa pastan keitinvettä.

Tässä rucola-juustopastassa hyödynnetään cacio e pepen ideaa, mutta mustapippuria käytetään hieman säästeliäämmin. Sen sijaan mukana on runsaasti rucolaa, jonka pippurinen maku sopii pastaan täydellisesti.

Pasta on ihanimmillaan juuri valmistettuna, ennen kuin spagetti on ehtinyt imaista kastikkeen lautaselta. Katso ohje Sopasta!

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit