Kotiruoka herkullisimmillaan! Näin tehdään huikean hyvä makkarakastike - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kotiruoka herkullisimmillaan! Näin tehdään huikean hyvä makkarakastike

Tuoremakkarakastike on parasta kuohkean pottumuusin kanssa.

Tuoremakkarakastike on parasta kuohkean pottumuusin kanssa.

Julkaistu: 28.11. 7:00

Onko parempaa kotiruokaa kuin makkarakastike? Kyllä, nimittäin tuoremakkaroista valmistettu kermainen versio.

Siskonmakkarat ovat tutuimpia tuore- eli raakamakkaroita, ja useimmat käyttävät niitä lähinnä keittoon. Grillauskaudella moni vannoo taas mausteisten raakamakkaroiden nimiin.

Molemmista makkaroista saa myös mainion kastikkeen. Makkarat puristetaan kuorestaan pieniksi palloiksi suoraan kuumalle pannulle. Joukkoon lisätään sipuli kuullottumaan sekä kerma, joka saa kiehua kokoon. Samalla makkarat kypsyvät.

Tuoremakkarakastikkeen makuun voi luonnollisesti vaikuttaa paljon sillä, kuinka mausteisen makkaran valitsee. Samasta syystä kastiketta kannattaa maistaa lopuksi ja lisätä mausteita tarpeen mukaan.

Katso ohje Soppa365:stä!

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit