Samettinen ja superherkullinen sosekeitto tuo lämpöä marraskuun kylmyyteen

Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Marraskuinen arkiviikko vaatii lohturuokaa.
Maanantaina keitetään kalakeittoa, johon lisää makua saadaan katkaravuista ja juustosta. Tiistaina tehdään maultaan rikasta, italialaista lihapataa. Patojen hauduttamiseen menee aikaa, mutta ne ovat kaiken vaivan arvoisia.
Keskiviikkona valmistetaan kaalilaatikkoa kasvisversiona.
Torstaina keitetään ihanan samettista maa-artisokkakeittoa. Artisokkien kuoriminen on tämän ruoan ainoa työläs vaihe, sillä tässä sopassa on muutoin vain muutama aines, jotka soseutetaan herkulliseksi sopaksi.
Perjantaina tehdään jauhemaksapihvejä. Pihvit saavat kosteutta kesäkurpitsasta.
Lisää valmiita ja edullisia arkipäivien ruokalistoja löydät täältä.
Maanantai
Juustoinen kala-katkarapukeitto

Tiistai

Keskiviikko

Torstai
Perjantai
