Kaikki rakastavat mokkapaloja, mutta kun taikinaan lisätään minttua, lopputulos vie kielen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kaikki rakastavat mokkapaloja, mutta kun taikinaan lisätään minttua, lopputulos vie kielen

Superherkulliset mokkapalat maistuvat ihan suositulta minttusuklaalta.

Superherkulliset mokkapalat maistuvat ihan suositulta minttusuklaalta.

Julkaistu: 17.11. 8:00

Mokkapalavuoro! Varmista menekki leipomalla ikisuosikit minttusuklaan makuisiksi.

Mokkapaloja leivotaan viikoittain myyjäisiin, buffetteihin ja synttäreille. Joskus voi kokeilla tuttujen mokkisten sijaan jotain hieman uutta. Kun leivot mokkapalat suositun minttusuklaan makuisiksi, menekki on taattu.

Ideana on maustaa taikina muutamalla tipalla minttuaromia ja pilkkoa joukkoon minttusuklaapaloja. Pohjan mehevyyden takaa taikinaan lisätty purkillinen maitorahkaa.

Tätä ideaa voit hyvin käyttää muihinkin mokkapaloihin.

Minttumokkapalojen eli pätkispalojen pohjan voi leipoa hyvin kuorrutusta vaille valmiiksi päivää ennen tarjoilua ja säilyttää huoneenlämmössä toisella, ylösalaisin käännetyllä pellillä peitettynä.

Reseptin löydät Soppa365:stä!

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit