Supersuosittu broileriruoka sopii mainiosti isänpäivään: ”Huippuhyvää!”

Julkaistu:

Soppa365
Loraus viinietikkaa ja nokare ranskankermaa saavat tavalliset broilerinkoivet loistamaan.
Hellalla, uunissa, hellalla, uunissa. Etikkakanaa Lyonin tapaan, Poulet au vinaigre, on perinteinen ranskalainen ruokalaji. Sen valmistusmenetelmä ei ole ehkä kaikkein kätevin, mutta lopputulos palkitsee.

Voit käyttää ruokaan joko broilerin koipireisiä tai rintaleikkeitä. Muhevin lopputulos syntyy koipireisistä, joissa on reilusti rasvaa.

Pata saa tosiaan hautua sekä hellalla että uunissa, jolloin kastikkeen koostumuksesta tulee herkullisen tahnamainen ja sopivan täyteläinen. Koukuttavan maun salaisuus on tilkka etikkaa, joka kuohautetaan padassa heti alkajaisiksi broilerien kanssa. Tärkeintä on muistaa kypsentää pata ilman kantta, jolloin broileri saa ihanan rapean pinnan.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt