Kermainen herkkupasta syntyy edullisesta aineksesta

Julkaistu:

Soppa365
Kermainen pasta saa herkulliset sattumansa paahdetusta hokkaidokurpitsasta.
Jos olet joskus valmistanut carbonara-pastaa, ehkä muistat, että sen maku perustuu pekoniin. Tässä pastassa pekonin virkaa ajavat uunissa meheviksi paahdetut kurpitsat ja rapeat pähkinät.

Carbonara-sanalla viitataan siis tällä kertaa pikemminkin valmistustapaan kuin aineksiin. Kun kuuman, valutetun spagetin joukkoon lisätään keltuaisia, ne kypsyvät ja sitovat pastan herkullisesti yhteen. Klassisesta carbonarasta poiketen mukana on myös kermaa, joka tekee mausta täyteläisen.

Jos et löydä kaupasta hokkaidokurpitsaa, voit käyttää yhtä hyvin myskikurpitsaa. Hunajasively karamellisoi kurpitsapalat ja tilkka etikkaa antaa makuun syvyyttä.

Katso kurpitsacarbonaran ohje Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt