Parasta juuri nyt! Pellillinen ihanan mehevää porkkanakakkua ratkoo tarjoilupulmat

Julkaistu:

Soppa365
Porkkanakakullakin on sesonkinsa. Se on juuri nyt, kun porkkanat ovat mehevimmillään.
Kimpale porkkanakakkua voittaa monet muut leivokset mennen tullen. Tällä ohjeella porkkanakakkua valmistuu pellillinen, joten siitä riittää isollekin joukolle.

Koska pohjataikinan rasvana on suolaton öljy, joukkoon tarvitaan myös suolaa, joka tekee mausta tasapainoisen. Tavallisesta porkkanakakusta poiketen mukana on myös hienoksi raastettua inkivääriä ja sitruunankuorta. Niiden määrää voit hyvin säädellä makusi mukaan. Tuoreen inkiväärin voit myös vaihtaa teelusikalliseen jauhettua.

Porkkanakakku on täydellinen valinta syksyisiin juhliin tai buffettiin. Pohjan voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen ja säilyttää huoneenlämmössä toisella pellillä peitettynä.

Kuorrutettu kakku säilytetään jääkaapissa.

Katso takuuvarma ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt