30 kynttä! Kun uskallat kokeilla kerran, saat valkosipulikeitosta uuden suosikin – uunissa tapahtuu pieni ihme

Julkaistu:

Soppa365
Paahdetuista valkosipuleista valmistettu kermainen keitto sopii vaikka isänpäivän alkuruuaksi.
Valkosipulilla on ärhäkkä maine, mutta myös lempeä puolensa. Jos valkosipulin paahtaa uunissa, sen maku talttuu miedoksi ja miellyttäväksi.

Tämä keitto valmistuu paahdetuista valkosipuleista, kermasta ja jauhoisista perunoista, jotka sakeuttavat sopan ihanan pehmeäksi. Saat keitosta sellaisenaan kevyen lounaan tai voit tarjota sen myös alkuruokana vaikka isänpäivän aterialla.

Paahtamista varten valkosipuleilta leikataan ”hattu” pois, sipaistaan öljyllä ja kääräistään folioon. Uuni paahtaa valkosipulit niin pehmeiksi, että kynnet on helppo vetäistä irti kuoristaan. Paitsi soppaan, paahdetut kynnet sopivat myös sellaisenaan lisukkeeksi.

Katso valkosipulikeiton ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt