Tässä tulee helsinkiläisravintolan rakastettujen punajuuripihvien resepti: ”Todellinen onnenhetki”

Julkaistu:

Soppa365
Raastetuista punajuurista valmistetut pihvit ovat todella herkullisia. Salaisuus? Tuplapaistaminen ja keko parmesaaniraastetta.
Glorian ruoka & viini -lehdessä on palsta, jossa lukijat saavat toivoa reseptiä hyväksi maistamaansa ravintola-annokseen. Eräs toive täyttyi alkusyksystä, kun Café Engelin punajuuripihvien resepti julkaistiin lehdessä.

– Cafe Engelin klassikkoannos oli todellinen onnenhetki miehelle, joka haluaa vähentää lihaa, mutta vielä miettii, mistä ne nautinnot sitten revitään - tällaisista annoksista! punajuuripihvien reseptiä toivonut lukija kirjoitti.

Ravintolan paljastama resepti on Engelissä työskennelleen Otto Kontiovirran käsialaa vuosien takaa. Pihvit paistetaan ensin uunissa ja sitten pannulla, minkä ansiosta ne pysyvät hyvin koossa ja saavat maukkaan paistopinnan.

Punajuuripihvien maku on lempeän klassinen ja herkullinen. Café Engelin keittiömestari Antero Kasurinen vinkkaa, että pihveihin saa lisää ytyä tabascoa lisäämällä.

Katso ohje Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt