Halkaistuna valmis uuniin! Tässä on kauden helpoin kasvisruoka

Julkaistu:

Soppa365
Leikkaa myskikurpitsaan viillot, mausta ja paahda. Tämän helpommaksi ei kasvisruuan valmistus tule.
Hasselbackan perunat ovat monelle tuttuja. Viillotetut, voilla ja korppujauhoilla päällystetyt perunat kypsyvät rapeapintaisiksi ja sisältä pehmeiksi uunissa. Samaan tyyliin voi valmistaa myös kurpitsaa.

Kypsennystä varten kurpitsa kuoritaan ja leikataan pitkittäin kahtia. Jotta kurpitsanpuolikkaaseen saa leikattua viiltoja niin, että se pysyy vielä kasassa, pieni niksi on tarpeen. Aseta japanilaiset syömäpuikot kurpitsan molemmin puolin. Leikkaa viiltoja kurpitsaan syömäpuikkoja vasten, jolloin veitsi pysähtyy oikeaan kohtaan.

Yhtä hyvin voit laittaa kurpitsan leivinpaperin päälle työalustalle ja nostaa leikkuulaudat kurpitsan molemmille puolille. Kun leikkaat kurpitsaan ohuita viiltoja, veitsi keinuu kurpitsan päällä kahden leikkuulaudan varassa.

Valitset kumman niksin tahansa, nappaa käyttöösi veitsitukin isoin ja terävin veitsi.

Katso resepti kokonaisuudessaan Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt