Pakastepizzaa ei kannata paistaa uunin keskiosassa pellillä, valmistaja vinkkaa: Kolmen kohdan parempi taktiikka - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Pakastepizzaa ei kannata paistaa uunin keskiosassa pellillä, valmistaja vinkkaa: Kolmen kohdan parempi taktiikka

Julkaistu: 17.10.2019 10:37

Vaikka pakastepizzan paistaminen ei vaadi suuria ponnisteluja, siihenkin on parempaa makua ja koostumusta lupaava vinkki.

Pakastepizzan paistaminen ei ole vaikeaa. Siihenkin voidaan silti antaa vinkkejä, jotka lupaavat parantaa lopputulosta entisestään.

Muun muassa pakastepizzoistaan tunnettu Dr. Oetker kertoo tiedotteessaan kolmen kohdan säännöstä, jolla vältetään ”kuiva korppu” tai ”liian kostea murkina”, kuten asia ilmaistaan tiedotteessa.

Leivinpaperi, ritilä ja uunin alaosa

Yhtiö kertoo, että pakastepizzalle ei välttämättä riitä peruspaistaminen: pelti ja uunin keskiosassa paistaminen kannattaa tiedotteen mukaan vaihtaa seuraavaan taktiikkaan: älä käytä peltiä, vaan paista pizza leivinpaperilla suojatun ritilän päällä uunin alaosassa.

– Pakastepizzalle tasalämpö ja paistaminen alatasolla varmistavat herkullisen aterian, Dr. Oetkerin pakastepizzojen viestinnästä vastaava Katariina Iivonen kertoo.

– Monella on nykyään kiertoilmauuni, mutta sen ominaisuuden käyttäminen ei välttämättä tuo parasta tulosta, Iivonen sanoo myös.

Suositeltu lämpötila ja paistoaika kerrotaan tuotteiden pakkauksissa. Tiedotteessa muistutetaan, että eri uunit käyttäytyvät eri tavoin.

Onko sinulla toimivia tapoja paistaa tai tuunata pakastepizza? Keskustele aiheesta alla!

Tuoreimmat osastosta

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit