Tässä tulee raejuustolasagne! 3 niksiä, joiden avulla kevyempään lasagneeen saa kunnon makua

Julkaistu:

Soppa365
Herkullisen lasagnen ei tarvitse aina tursuta rasvaa. Tässä niksit ihanaan kevytlasagneen.
  1. Lisää tuoreita kasviksia. Hienoksi silputtu lehtikaali ja valkosipuli antavat jauhelihakastikkeeseen ytyä kevyesti. Vaihda tomaattimurska kirsikkatomaatteihin, niin saat lisää raikkautta.
  2. Mausta kunnolla. Tasapainoisen makuisessa jauhelihakastikkeessa on hieman makeutta, riittävästi suolaa ja sopivasti hapokkuutta. Juustokumina ja savupaprika tuovat makuun syvyyttä.
  3. Vaihda valkokastikkeen juusto raejuustoon. Saat mehevän kastikkeen ilman liikaa rasvaa.
Katso kevytlasagnen ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt