Todellinen herkkuaamiainen: Suolaiset pekonivohvelit!

Julkaistu:

Soppa365
Paista vohveliraudalla ensin pekonia ja lisää päälle vohvelitaikina. Menestys on taattu!
Jotkut aamut ansaitsevat erikoisaamiaisen – pekonia, munia ja pannareita. Pekonivohvelit yhdistävät nämä kaikki samaan annokseen.

Ideana on nimittäin paistaa vohveliraudalla ensin muutama suikale pekonia ja lisätä päälle taikinaa. Erillistä rasvan sutimista ei tarvita, sillä pekonista irtoaa sitä juuri sopivasti. Raudalla pekoni paahtuu rapeaksi ilman pannua ja piiloutuu lopulta taikinaan herkulliseksi pekonisydämeksi.

Lisukkeeksi tarvitset vain pähkinöitä, lorauksen vaahterasiirappia ja muutaman marjan. Nauti vohveli mieluiten vastapaistettuna, vaikka tuoreen maitokahvin ja tuoremehun kanssa.

Katso tarkemmat ohjeet Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt