Maailman kuuluisin uunikana on uskomattoman helppo valmistaa! Maun salaisuus on mausteseos

Julkaistu:

Soppa365
Lontoolaiskokki Yotam Ottolenghin uunikanan maun salaisuus on zaatar-mausteseos.
Israelista kotoisin olevan lontoolaiskokin Yotam Ottolenghin uunikana tunnetaan ympäri maailman. Tämä trendikäs zaatar-kana valmistuu helpommin kuin uskotkaan.

Nimensä se on saanut samannimisestä mausteseoksesta.

Zaatar tai za'atar yhdistää paahdetut seesaminsiemenet, oreganon, timjamin, juustokuminan ja sumakin. Voit valmistaa mausteseosta itsekin, koska sitruksista sumakkia löytyy hyvin varustettujen markettien maustehyllyltä.

Broilerin valmistus on yhtä helppoa kuin minkä tahansa uunikanan. Broileripalojen annetaan marinoitua yön yli jääkaapissa sitruunalla maustetussa öljyssä, jonka jälkeen niihin paistetaan rapea pinta. Sitten broilerit saavat muhia kypsiksi uunissa mausteseoksella peiteltyinä.

Katso zaatar-mausteseoksen ja -broilerin resepti Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt