Maailman parhaat lohkoperunat – maku ja koostumus täysi kymppi!

Julkaistu:

Soppa365
Ihanan rapeapintaiset lohkoperunat onnistuvat kotonakin.
Maailman parhaiden lohkoperunoiden valmistukseen tarvitaan vain hieman askartelua ja aikaa.

Tee näin!
  1. Keitä perunalohkot. Esikeitä lohkot juuri ja juuri kypsiksi ja valuta ne ajoissa. Varo keittämästä yli, etteivät perunat hajoa.
  2. Puuteroi potut. Perunoiden rapean pinnan salaisuus on puuterointi. Lohkot kieritellään perunoista ja vedestä valmistetulla seoksessa, joka saa kiinnittyä pottujen pintaan jääkaapissa.
  3. Paahda. Anna perunoiden paahtua rauhassa kuumassa öljyssä uunissa. Puuterimainen pinta imaisee öljyn ja muuttuu rapeaksi. Samalla sisus kypsyy unelmanpehmeäksi.
Reseptin löydät Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt