Ihana minisuklaakakku valmistuu viidessä minuutissa samalla, kun kahvi tippuu

Julkaistu:

Soppa365
Kun saat yllätysvieraan, tekaise hänelle pehmeä minisuklaakakku. Se onnistuu samalla kun keität kahvin.
Mikrossa valmistuvasta mukikakusta intoiltiin muutama vuosi sitten. Eikä ihme, hetkessä kypsyvä mehevä suklaakakku oli kakkurintamalla jotain aivan uutta.

Tämä suklaakakkuohje on vielä alkuperäisiäkin helpompi. Siinä ei tarvita edes puolikasta kananmunaa tai muita kommervenkkejä.

Jauhot ja nesteet yhdistetään kulhossa. Voit sekoittaa taikinan myös mukissa jossa kypsennät kakun, mutta väljässä astiassa ainekset sekoittuvat paremmin tasaiseksi. Taikina kaadetaan mukiin tai teekuppiin. Lopuksi työnnetään suklaapala keskelle kakkua.

Kypsennysaika on täydellä teholla reilu minuutti: kokeilemalla saat selville oman mikrosi tarvitseman ajan. Kakku kypsyy vielä hieman mikrosta ottamisen jälkeenkin, joten voit hyvin jättää sen hieman kosteaksi.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt