Parasta kausiruokaa! Mehevä punajuuririsotto on yhden pannun ihme

Julkaistu:

Soppa365
Tuoreista punajuurista valmistuu ihana risotto, joka sopii arkeen ja viikonloppuun.
Risoton työläin vaihe on punajuurten käsittely. Helpottaaksesi kuorimista valitse reilunkokoisia punajuuria. Raastamisessa taas kannattaa ottaa avuksi monitoimikone, mikäli omistat sellaisen. Sen avulla punajuurista saa nopeasti hienoa raastetta, joka kypsyy paistokasarissa samassa ajassa kuin riisikin.

Risotto on parhaimmillaan kosteana ja niin, että riiseissä on vielä hieman purutuntumaa jäljellä. Parmesaanin, voin, valkosipulin, vahvojen yrttien ja sitruunamehutilkan yhdistelmä tekee mausta herkullisen.

Tarjoa risotto heti valmistuttuaan vuohenjuustonokareiden kanssa tai sellaisenaan syvältä lautaselta. Välineeksi tarvitset vain haarukan.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt