Tässä on helppo yhden pellin arkiruoka – murennettu feta viimeistelee sen

Julkaistu:

Soppa365
Mehevä pinaattipannari yhdistää herkullisen uunifetan, pinaatin ja paahdetut kukkakaalit.
Et näe kuvassa herkullisiksi paahdettuja kukkakaaliviipaleita, mutta siellä ne ovat, piiloutuneina pannaritaikinaan. Pannarin valmistus aloitetaan nimittäin kukkakaaleista, jotka paahdetaan pellillä napakan kypsiksi.

Päälle lisätään reilusti tuoretta pinaattia, pakastepinaatilla höystetty pannaritaikina ja murennettua fetaa. Sitten ainekset saavat kypsyä rauhassa loppuun.

Parasta pannari on uunilämpimänä, reiluiksi paloiksi leikattuna. Lisukkeeksi sopii vaikka tsatsiki.

Vinkki! Voit hyvin muunnella ohjetta vaihtamalla kukkakaalin parsakaaliin ja tuoreen pinaatin pieneksi revittyyn lehtikaaliin.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt