Maukkaassa sienikastikkeessa on yhden ainesosan ihana salaisuus

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Syksyisen viikon arkiruoissa on väriä ja ihania makuja.

Maanantaina keitetään pehmeää ja maistuvaa linssi-porkkanakeittoa. Edullinen ja ravinteikas keitto valmistuu alle puolessa tunnissa. Tiistaina tehdään pyttipannua.

Keskiviikkona valmistetaan sienikastiketta. Jos tuoreita sieniä ei ole, kastike onnistuu myös kuivatuista sienistä. Erityisen maukkaan kastikkeen salaisuus on yksi ainesosa: koskenlaskijajuusto.

Torstaina on vuorossa uunilohi. Tässä versiossa se saa lisää makua smetanasta. Perjantaina tehdään karjalanpaistia. Reilu satsi tuhtia ruokaa vapauttaa lauantain kokkausvapaaksi lepopäiväksi.

Lisää valmiita ja edullisia arkipäivien ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Linssi-porkkanakeitto


Tiistai

Makkara-omenapyttipannu


Keskiviikko

Sienikastiketta

Torstai

Uunilohi smetanalla


Perjantai

Karjalanpaisti

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt