Rapsakat kasvispihvit ja ihana risotto – arjen ruoat edullisista aineksista

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Syyskuun viimeisellä viikolla nautitaan edullisia satokauden herkkuja. Juurekset, kaali ja kurpitsa näkyvät arkiruokaviikon ruokalistan aineksissa.

Maanantaina tehdään maukasta kurpitsarisottoa. Tiistaina paistetaan kasvispihvejä, joissa maistuvat intialaiset mausteet. Ne vaativat hieman aikaa, mutta pieni vaiva kannattaa. Mukavasti proteiinia sisältävät pihvit maistuvat kotoisasti perunamuusin kanssa.

Keskiviikkona keitetään kaalikeittoa. Torstaina on vuorossa sosekeitto, jossa kurpitsa pääsee oikeuksiinsa. Perjantaina on vuorossa jauheliha-kaalipaistos.

Lisää valmiita ja edullisia arkipäivien ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Kurpitsarisotto


Tiistai

Intialaiset hernerouhepihvit

Keskiviikko

Jauheliha-kaalikeitto


Torstai

Kookos-kurpitsakeitto


Perjantai

Jauheliha-kaalipaistos