Kurpitsasta voi tehdä myös ranskiksia! Valmista ne helposti uunissa

Julkaistu:

Soppa365
Syksyn hauskimmat ranskikset ovat väriltään oransseja ja valmistuvat helposti uunissa.
Kurpitsaranskisten mausteseoksen hauskan rakenteen salaisuus on ripaus mantelijauhetta. Ihanan muruinen, sopivasti tulinen ja yllättävästi kuminalla maustettu pinta tekee kurpitsaranuista koukuttavan hyviä.

Ranskikset valmistuvat helposti uunissa, joten uppopaistamista ei tarvita. Kunhan uuni on riittävän kuuma ja ranskiksia vain ohut kerros, paahtotuloksesta tulee tasainen.

Kurpitsaranskikset sopivat sellaisenaan naposteltaviksi esimerkiksi harissatahnalla kevyesti maustetun majoneesin kanssa. Jos kuumennat samalla pellillä esimerkiksi valmiita kasvis- tai lihapyöryköitä, saat ranskiksista kokonaisen aterian.

Katso ohje Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt