Sekoittamalla uunivalmis! Tässä tulee syksyn helpoin omenapiirakka

Julkaistu:

Soppa365
Murotaikina ja kauratoska tekevät omenapiirakan joka murusta herkkua.
Rapeapintainen kauratoska-omenapiirakka onnistuu helposti arki-iltana. Vatkainta et tarvitse ja tiskiäkin syntyy vain yhden kulhon verran.

Pohjataikina valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään. Jotta rasvaan voi yhdistää sokerin ja jauhot, se kannattaa pehmittää mikroaaltouunissa. Älä kuitenkaan sulata rasvaa, jotta taikinasta ei tule liian kovaa.

Vuokaan taputellun taikinan päälle viipaloidaan runsaasti omppuja. Valitse mieluiten hapokkaita omenoita, joiden rakenne ja maku säilyvät paistettaessa parhaiten.

Rapea pinta on tuttu kauratoskaomenoista. Sen alla omenat saavat muhia pehmeän kypsiksi.

Katso helppo ohje Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt