Makaronilaatikko uudella tavalla – näin saat ihanan rapean pinnan ja lisää makua

Julkaistu:

Soppa365
Kunnon rapea pinta ja mehevä sisus. Uudista klassikkoruoka entistä maukkaammaksi.
  1. Vaihda jauheliha broileriin. Tähän makaronilaatikkoon käytetään broilerin jauhelihan lisäksi broileripekonia, joka antaa laatikolle vähärasvaisuudestaan huolimatta makua ja mehevyyttä.
  2. Kokeile eri pastalaatuja. Kuitupitoisen pastan mukana saat laatikkoon maukkaamman rakenteen. Eri pastamuodot tekevät laatikosta hauskemman.
  3. Lisää reilusti tuoreita yrttejä. Makaronilaatikkoon voi hyvin upottaa yrttipuskien jämät jääkaapista. Makuun sopivat niin ruohosipuli, timjami kuin basilikakin.
  4. Maksimoi rapea pinta. Karkea, kuivahtaneista leivistä murskattu jauhe antaa laatikolle herkullisen pinnan. Yhtä hyvin voit käyttää murennettuja hapankorppuja.
Katso broilerimakaronilaatikon ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt