Muhkea peltiruoka yhdistää jauhelihapiirakan ja pizzan – ei muita mausteita kuin valmis pussi!

Julkaistu:

Soppa365
Murea pohja ja muhkea jauhelihatäyte. Siinä tämän peltipiirakan kulmakivet.
Pohjaksi tehdään rahka-voitaikina, jossa on suhteessa enemmän rahkaa kuin voita. Jos omistat monitoimikoneen, voit valmistaa pohjataikinan sillä. Taikina onnistuu kuitenkin helposti myös käsin.

Jauhelihatäyte maustetaan pussillisella tacomausteseosta, joten muita mausteita ei tarvitakaan.

Hauskin juju piirakassa on pinnalle levitetyt ohuet perunaviipaleet. Ne saavat paahtua uunissa kaareviksi perunalastuiksi, jotka suorastaan kutsuvat haukkaamaan.

Jättikokoinen jauhelihapiirakka sopii niin bileisiin, lastenjuhliin, buffettiin kuin nyyttäreille vietäväksi.

Reseptin löydät Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt