Kaksi ainesosaa tekee uunilohesta ihanan maukkaan

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Syksyinen arkiviikko on täynnä värikästä kotiruokaa.

Maanantaina valmistetaan uunilohta, johon lisää ravinteikkuutta ja makua tuo pinaatti. Ihanaa makua tuo myös kalan pinnalle ripoteltava sinihomejuustomuru.

Tiistaina tehdään pastaa. Tässä reseptissä käytetään sardellia ja tonnikalaa. Keskiviikkona on vuorossa tuhti merimiespata.

Torstaina valmistetaan kanankoipia uunissa. Ne saavat ihanaa makua currykastikkeesta. Perjantaina keitetään kevyt kesäkurpitsakeitto.

Lisää valmiita ja edullisia arkipäivien ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Pinaattinen uunilohi

Tiistai

Sardelli-tonnikalapasta


Keskiviikko

Kermainen merimiespata


Torstai

Kanankoivet currykastikkeessa


Perjantai

Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt