Luumupannari on kauden ihanin jälkiruoka

Julkaistu:

Soppa365
Helppoa kuin pannarin teko! Muheva luumuclafoutis maistuu ilman lisukkeita.
Jos osaat valmistaa pannarin, onnistut myös sen ranskalaisversiossa. Clafoutiksen tai clafoutis'n ideana on päällystää kuohkea ja kermainen pannukakkutaikina kauden hedelmillä tai marjoilla ja paistaa se uunissa pehmeän kypsäksi.

Klassisin clafoutis valmistetaan kirsikoista, mutta jälkiruoka onnistuu mainiosti myös tuoreista luumuista. Poista hedelmistä kivet ja puolita tai lohko hedelmät.

Voit paistaa clafoutis'n voidellussa piirasvuoassa tai leivinpaperilla vuoratussa, tasapohjaisessa kakkuvuoassa. Nosta clafoutis paperin avulla vuoasta vadille hieman jäähtyneenä.

Katso ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt