Ihanan helppo vierasruoka! Pastavuoka on vartissa valmis uuniin

Julkaistu:

Soppa365
Valmiista tortelloneista tehty pastavuoka on yksinkertainen, herkullinen ja ruokaisa. Ota suosittu ohje käyttöösi.
Tortelloni vai tortellini? Kaupassa myydään molempia pastanyyttejä, mutta jos saat tortelloneja käsiisi, valitse niitä. Ne ovat nimittäin isompia ja juustoisempia kuin tortellinit.

Pastavuoan reseptistä on tullut supersuosittu nyt, kun kesäkurpitsa-aika on parhaimmillaan. Ideana on nimittäin kasata vuokaan keitettyjä tortelloneja ja ruskistettuja kesäkurpitsakiekkoja, repiä päälle mozzarellaa ja gratinoida uunissa.

Tyylikkään makulisän uunipasta saa valkosipulin kanssa öljyssä paistetuista salvianlehdistä.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt