Halpaa ja hyvää! Syksyn ihanin vispipuuro syntyy omenapudokkaista

Julkaistu:

Soppa365
Helppo ja kuohkea vispipuuro on parasta, mitä omenoista voi tehdä.
Omenavispipuuro valmistuu kätevimmin samalla, kun teet kattilallisen omenasosetta. Jätä kattilaan litra sosetta vispipuuroa varten, laimenna se vedellä ja vatkaa joukkoon mannasuurimot.

Sitten puuro porisemaan.

Tärkeintä vispipuuron valmistuksessa on malttaa antaa puuron jäähtyä ennen vatkaamista. Kylmä puuro vaahtoutuu nopeammin kuohkeaksi. Voit jouduttaa puuron jäähtymistä siirtämällä kattilan kylmävesihauteeseen tiskialtaaseen.

Omenavispipuuro maistuu sekä vastavaahdotettuna vaahtopilvenä että jääkaappikylmänä ja ihanan lohkeavana maidon kanssa.

Lue ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt