Vain neljä ainesta! Pumpulinpehmeä jogurttipannacotta on jälkiruoka, joka toimii aina

Julkaistu:

Soppa365
Kun haluat tehdä jälkiruuan hyvissä ajoin valmiiksi, vastaus on pannacotta.
Kermaa, hunajaa, liivatetta ja jogurttia. Tämä hunajajogurtti-nimellä kulkeva jälkiruoka on oikeastaan pannacotta, eli lusikoitavan pehmeä hyytelö, jonka ihanuus perustuu kiehautettuun kermaan.

Täyteläinen jälkkäri on uskomattoman helppo valmistaa. Voit tehdä sen jääkaappiin annoslaseihin, jälkiruokamaljoihin tai kahvikuppeihin hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Hyytyneen pannacottan päälle sopii mikä tahansa hilloke. Kauden hauskin ja hehkuvin pari kermaiselle jälkkärille on kuitenkin tomaattihillo, joka valmistuu helposti kypsistä tomaateista!

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt