Superhyvä bolognese! Yksi pieni kikka tekee klassikolle makuihmeen

Julkaistu:

Soppa365
Aineksia paahtamalla saa helposti lisää makua kastikkeeseen.
Jos luulit, ettei bolognese voi tulla paremmaksi, kokeile tätä reseptiä. Tomaattimurskan sijaan käytetään kirsikkatomaatteja, joiden aromit saavat tiivistyä rauhassa uunissa.

Tomaatit paahtuvat uunissa kuin itsestään herkullisen muhkeiksi. Ennen kuin surautat kaikki muhevat tomaatit sileäksi, jätä osa erilleen tarjoilua varten.

Muuten kastike syntyy nopeasti. Tärkeintä on muistaa ruskistaa jauheliha kunnolla ja pyöristää kastikkeen maku ripauksella sokeria. Loraus punaviiniä pitää huolen, että lautaselta ei puutu makua.

Katso ohje kokonaisuudessaan Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt