Takuuvarma ohje! 3 niksiä täydelliseen ja mehevään uuniloheen

Julkaistu:

Soppa365
Ei enää ikinä kuivaa lohta! Tällä reseptillä ja nikseillä onnistut.
  1. Paista alle 200 asteessa. Kun kypsennät lohen alhaisessa lämmössä, rasva pysyy kalan sisällä paremmin, eikä roisku vuoasta uunin seinämiin.
  2. Peittele kala kastikkeeseen. Valitse kapea vuoka, jossa kastike jää kalan päälle mehevöittämään kalaa. Hyvä kastike myös maustaa kalan herkulliseksi.
  3. Kypsennä juuri ja juuri kypsäksi. Uunilohi on parhaimmillaan, kun fileen paksuimmasta kohdasta lohkeaa kauniisti pala haarukkaan. Älä kypsennä enempää!
Katso koko resepti Soppa365:sta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt