Näin espanjalaiset tekevät köyhät ritarit! Kunnon kylpy tekee retroherkusta luksusta

Julkaistu:

Soppa365
Kun pöydältä löytyy kuivahtanut pullapitko, on aika paistaa köyhiä ritareita.
Kuivahtanut pullapitko viipaloidaan, dipataan munamaidossa ja paistetaan pannulla voissa meheväksi. Päälle nokare kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Kuulostaako tutulta? Köyhät ritarit kuuluvat monella lapsuuden lempijälkiruokiin.

Espanjalainen versio tuo retrojälkkäriin ripauksen luksusta. Espanjalaiset köyhät ritarit, torrijas, pulahtavat nimittäin sherryllä maustettuun kermakylpyyn ennen paistamista. Eivätkä vain pulahda, vaan viettävät kylvyssä hyvän tovin, kunnes maut ja liemi ovat imeytyneet pullaviipaleisiin.

Jos jääkaapistasi ei löydy sherryä juuri nyt, voit käyttää yhtä hyvin muutakin jälkiruokaviiniä. Muutenkin idea sopii hyvin tuunattavaksi.

Tärkeintä on, että pullan antaa kunnolla imaista maut ja mehevyyden ennen paistamista.

Katso ohje Soppa365:stä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt