Iki-ihanat amerikkalaiset aamiaispannarit syntyvät muutamasta aineksesta

Julkaistu:

Soppa365
Amerikkalaisten pannarien ohje on uskomattoman yksinkertainen.
Helppo herkkuaamiainen syntyy vaahterasiirapilla valelluista amerikkalaisista pannukakuista. Kuohkeuden salaisuutena on taikinaan lisätty leivinjauhe, joka kohottaa pannarit herkullisen pehmeiksi.

Taikinan valmistukseen tarvitaan muutama minuutti, paistamiseen hieman kauemmin. Kun pannarit malttaa paistaa tarpeeksi alhaisella lämmöllä, ne kypsyvät myös sisältä ennen pinnan paahtumista.

Käytä paistamiseen reilusti voita, mutta ei kuitenkaan niin paljon että taikina alkaisi kiehua paistumisen sijaan. Käännä pannarit, kun paistopinta alkaa näyttää kullanruskealta ja anna paistua loppuun myös toiselta puoleltaan.

Aamiaispannareita saa helposti tuunattua kauden marjoilla. Klassisin höyste ovat mustikat: ripottele muutama mustikka paistuvan letun päälle ennen kääntämistä. Näin ne eivät värjää taikinaa ja pitävät muotonsa letun sisällä.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt